Mad, Gourmet & Bager Blog Blog Den ultimative huskeliste når der skal afholdes polterabend

Den ultimative huskeliste når der skal afholdes polterabend

Skal du stå for at holde polterabend? I så fald er det vigtigt at huske det hele så man kan få en rigtig god polterabend. Læs mere her for at få den ultimative huskeliste, når du skal holde sådan en stor fest.

Alkohol – er det noget man er interesseret i?

Det er først og fremmest vigtigt at spørge sig selv om, hvorvidt man er interesseret i at have alkohol på bordet. For langt de fleste er det noget der absolut hænger sammen med en polterabend. Men det kan også være lidt ubehageligt for mange andre, hvis det bliver en helt drukfest. Det er vigtigt at finde ud af, hvad personen – som du holder dit polterabend for – gerne selv vil have.

Uanset om der kommer alkohol eller ej på bordet så er det i hvert fald vigtigt lige at huske på, at der også er nogen der ikke har lyst til at drikke. Det vil sige at hvis du for eksempel har en fest, hvor der stilles mange drikkevarer på bordet, så er det også vigtigt at have nogle ikke-alkoholiske drikke stående fremme.

På den måde kan alle være med til festen og have det godt og socialt sammen. Det kan ellers virke lidt surt, at man kan gå og drikke sodavand hele aftenen, imens folk de drikker øl. Men med alkoholfrie drikke kan alle deltage i det sociale samvær omkring drikkeriet.

Skal der en stripper med?

Der er også mange der synes, at strip er noget der hører med til en polterabend. Gør det også det for dig? Book en mandestripper her eller find en kvindelig stripper gennem et af de firmaer, som du kan booke strip igennem. Det er slet ikke er så svært at finde frem til hvis du blot leder lidt efter det.

Det er også overraskende billigt at hyre en omgang strip, hvis man er villig til at lægge ud for det. Og det kan da være et ret sjovt input i løbet af aftenen, så folk kan ikke more sig rigtig meget over.

Er strip noget som hovedpersonen for aftenen har lyst til at der kommer? Det er vigtigt lige at blive klar over dette før du går i gang med at booke en stripper. Det kan sagtens være, at personen ikke er så glade for, at der skal bookes strip på deres polterabend.

En bar eller privat fest?

Til sidst er det også en god ide at spørge sig selv om hvorvidt denne polterabend skal holdes på en bar eller til en privat fest. Vil man gerne være ude i byen, hvor det kan gå vildt for sig? Eller skal man holde festen derhjemme, hvor man kan få lov til at slappe af i vante omgivelser?

Related Post